PELI EUROPA | PELI LAMPOR | PELI VÄSKOR

PELI Europa

Peli Products, S.L. är världsledande vad det gäller design och tillverkning av avancerade belysningssystem och bokstavligen oförstörbara väskor som skyddar värdefull utrustning.
Peli Products grundades 1997 som den Europeiska avdelningen av det Nordamerikanska moderbolaget Peli Products, Inc. Sedan dess har Peli koordinerat företagets aktivitet i Europa, Mellanöstern och Afrika från Barcelona.
För att kunna tillgodose den ökande globala efterfrågan började företaget med produktionsverksamhet i Europa oktober 2007. Den europeiska anläggningen är placerad i Crottendorf, Tyskland och arbetar i förening med den 60,960 kvadratmeter stora fabriken som företaget äger i Torrance, Kalifornien.
Jämte EMEA’s huvudkontor i Barcelona öppnade företaget även Peli Products France S.A.S (Bourg en Bresse, nära Lyon) och Peli Products Germany GmbH (Düsseldorf), i början på 2008.
I Juni 2008 förvärvade Peli Products den innovativa belysningstillverkaren Blue i UK Ltd. Detta förvärv kompletterade Peli Products strategiska vision att göra företaget till en föregångare för den nya belysningstekniken.
Genom förvärvet av Blue i lanserade Peli Products sin ”Advanced Area Lighting Group” (AALG), en ny produktlinje som har introducerat den bärbara, kraftfulla, energisnåla och miljövänliga belysningstekniken för fjärrstyrda applikationsområden.
I December 2008 förvärvade Peli Products S.L’s moderbolag Pelican Products, Inc. dess långvariga konkurrent, Hardigg Industries, världens största tillverkare av rotationsformade skyddsväskor. Denna nya kombinerade enhet anställer mer än 1,500 personer i 23 kontor och 6 produktionsanläggningar i 12 länder runtom i världen.


Peli lampor

Vad skiljer en Peli-lampa från andra ficklampor? Här hittar du flera skäl till varför vi rekommenderar att du väljer Peli när du verkligen behöver en professionell ficklampa. Precis som med alla våra produkter garanterar vi dessa aspekter.

Mer säkerhetscertifikationer än någon annan tillverkare: Alla Peli-lampor har certifierats enligt de striktaste normerna, och uppfyller en rad internationellt erkända säkerhets-, industri- och militärkrav, bland annat ATEX, EX, FM och UL. De starkaste materialen, de mest avancerade belysningsteknologierna och många andra funktioner gör Peli-lamporna till ficklamporna med den senaste tekniken på marknaden.
Tillförlitlighet och funktion är vårt existensberättigande. Hos Peli älskar vi att uppmärksamma detaljerna och det syns på våra produkter. Titta närmare på en av våra lampor eller, än bättre, låt oss berätta: du kommer att upptäcka många unika detaljer, som var och en är väl uttänkt och finns där av ett specifikt skäl.
Vårt team identifierar kontinuerligt nya kundbehov och hur man bäst kan möta dem. Vår konstruktionsavdelning söker konstant nya teknologier, som t.ex. vår egenägda Recoil-lysdiodsteknologi, utvecklar nya produkter och förbättrar vårt befintliga ficklampssortiment. Peli tillverkar lampor för bla brandmän, räddningstjänst, polis, bevakning, industri, militär, jakt, fiske, transporter, sjöfart, dykning samt fritid.
Från första början kommer du att bemötas med förstklassig service från vårt team, och från och med din första kontakt med oss, genom under alla åren som du använder våra produkter, hoppas vi att du håller kontakten med oss.
Ett starkt märke kräver kompetenta yrkesmänniskor i bakgrunden.
Men tro inte bara på vad vi säger. De bästa testarna av våra produkter är användarna, som t.ex. brandmannen som tappar sin lampa från 15 m höjd ner på betong och sedan slår på den igen utan något som helst problem.
Peli har flera mycket starka modeller som tex mitylite, stelthlite, sabralite, little ed, headsuplite, pm6, 7060,8060, RALS, 9430, 9460, Nemo, 1900 osv.
Deras historier På liv och död bevisar Peli-lampors tillförlitlighet och kvalitet i extrema omständigheter.
Villkorslös förträfflighetsgaranti: Detta är den bästa garanti som en tillverkare kan erbjuda. Alla Peli-produkter har garanti för alltid. Peli har villkorslös garanti även på led-dioderna, vem slår det ?. Våra produkter har genomgått strikta kvalitetskontrollförfaranden och Peli är certifierat enligt ISO 9001:2000
Peli´s lampor är dessutom vattentäta, antistatiska och har en extrem brinntid vilket minskar miljöpåverkan.
Pelis märkesnamn är liktydigt med kvalitet och det är därför vi inte räds för att säga: 'Du förstör det, vi ersätter det ... för alltid'

BETALA NU ELLER SENARE
Om du är ute efter en Peli-lampa, se till att den är äkta. Håll dig ifrån kopior som inte ger dig den lämpliga säkerhet, prestanda och garanti som du förväntar dig. Märket Tillverkad i USA som finns på varje Peli-lampa är din garanti för högsta kvalitet, tillförlitlighet och service. Du kan välja mellan att betala nu eller senare, men garantin som vi erbjuder våra kunder har existerat under mer än 30 år.

ATEX/EX
Peli tillverkar markandens bredaste sortiment av ATEX/EX klassade lampor. Peli har flera modeller godkända för zon 0 vilket innebär att dom kan användas i explosiva områden såsom tankinspektioner, gasdepåer, raffinaderier, bensinstationer, transporter av farligt gods, lackverkstäder, läkemedelsindustri osv.
Peli har ett mycket brett program av lampor godkända för zon 1 som innebär att dom kan användas i områden såsom bensinstaioner, i och omkring, industrier med antändligt material , gas, ånga, vätskor eller damm, pannrum,fläkt och ventilationsrum, sågverk, autoverkstäder, lackverkstäder, tågtransporter, flygtransporter, båttransporter, jordbruk,rörmokare, avlopp, entreprenad, sanering, gruvor, kraftstationer, spannmålskvarnar, soptippar, ADR-transporter, oljeriggar osv.


PELI Väskor


PELI PRODUCTS VAR FÖRETAGET SOM UPPFANN KONCEPTET "PROTECTOR CASE" (SKYDDSVÄSKA) FÖR DEN HÄR TYPEN AV PRODUKT

Tack vare vår framgång har det här konceptet följts av många andra tillverkare. Precis som i andra sektorer är detta naturligt, och vi tycker att det är stimulerande för att hålla oss igång och fortsätta förbättra. Men här hittar du flera skäl till varför vi rekommenderar att du väljer Peli när du verkligen måste skydda din utrustning. Precis som med alla våra andra produkter garanterar vi dessa aspekter: kontakta oss om du vill veta mer.


Mer än 30 års bevisad garanti! Ingen annan tillverkare av skyddsväskor har varit på marknaden så länge. Våra produkter har bevisats vara tillförlitliga.
Peli har marknadens bredaste utbud av Protector™-väskor och lanserar ständigt nya modeller!
Tillförlitlighet och funktionalitet är vårt existensberättigande. Hos Peli älskar vi detaljerna, och det kan man se på våra produkter. Ta en närmare titt på en av våra väskor, eller än bättre, låt oss berätta om den: du kommer att upptäcka många unika detaljer, som var och en är väl genomtänkt och finns där av en specifik orsak.
Material som kopolymer-polypropylen har utvecklats för vara STARKT, men ändå BÖJLIGT. Resultatet: eftersom detta material är mindre styvt än andra absorberar Peli CasesTM-väskorna yttre stötar bättre och sprider stötens kraft utmed ytan istället för att skicka den till väskans insida, vilket håller utrustningen på insidan intakt och funktionell. Detta medför att väskan blir okrossbar, vattentät och dammtät.
Starka och lättöppnade tvåstegsspännen tillverkade av ABS. Eftersom det inte finns någon komplicerad inre mekanism kommer de aldrig att svika dig. Och än viktigare är att de i avgörande situationer står emot sand och damm bättre än alla de andra på marknaden..
Alla Peli-väskor har certifierats enligt de striktaste och mest prestigefyllda kvalitetstesten, och uppfyller många av kraven från industri, militär och extrema sporter. STANAG och IP är två exempel. Väskorna används idag bla av , räddningstjänst, militär, polis, ambulans, industri, dykare, fotografer, expeditioner, broadcasting, logistik, transportörer osv.
Vårt team identifierar kontinuerligt nya kundbehov och hur man på bästa sätt kan möta dem. Vår konstruktionsavdelning söker konstant efter nya teknologier, utvecklar nya produkter och förbättrar vårt befintliga sortiment av skyddsväskor.
Vi gör mer än säljer skyddsväskor, vi erbjuder våra kunder LÖSNINGAR: vi tillhandahåller rådgivning, idéer för bättre tillämpningar, förslag på olika typer av anpassningar för att passa specifika behov, specialproduktsdesign, olika alternativ för tillbehör, etc. Vi säljer alltså inte bara väskor, utan en komplett lösning som är klar för att användas.
Hos Peli följer vi filosofin "Tänk globalt, agera lokalt". Som grenen för Europa, Mellanöstern och Afrika är Peli Products S.A. en del av en stor koncern med gemensamma mål och värderingar. Samtidigt känner vi behoven i varje land som vi har att göra med: vår internationella personal vars medarbetare tillsammans har mer än 10 språk som modersmål, flera regionala försäljningskontor, ett utmärkt distributionsnätverk, flerspråkiga förpackningar, instruktionsblad, webbplatser och broschyrer som bevisar det.
Genom att Pelican / Peli nu äger även Storm och Hardigg kan vi erbjuda marknadens absolut bredaste sortiment. Vi har flera modeller som blivit världskända tes, Storm, Hardigg, Peli, Microcase, Laptopcase, toolschestcase, 1400,1500,1510,1600,1610,1620, EMS, pick n plug, padded dividers, panel frame.
Från första början kommer du att bemötas med förstklassig service från vårt team, och från och med din första kontakt med oss, genom under alla åren som du använder våra produkter, hoppas vi att du håller kontakten med oss. Ett starkt märke kräver kompetenta yrkesmänniskor i bakgrunden.
Men tro inte bara på vad vi säger. De bästa produkttestarna är våra användare. Deras historier På liv och död bevisar Peli-väskornas tillförlitlighet och kvalitet i extrema omständigheter:
Överlevde en missilattack i Irak med en del satellittelefoner, ett elektroniskt radiosystem, en mycket känslig digitalkamera och diverse annan utrustning inuti. Allt var intakt!
Överlevde en tsunami med en mobiltelefon inuti. Den fungerade fortfarande!
Överlevde explosioner, en vild tigers käftar, 12 dagar nedsänkt i havsvatten... dessa och många fler historier beskrivs i detalj i vårt avsnitt På liv och död.

Tillverkad i USA och Europa: det betyder högsta garanti, bästa kvalitet, närgången ledning av produktionen, snabb problemlösning, kort reaktionstid, etc.
Villkorslös förträfflighetsgaranti: Detta är den bästa garanti som en tillverkare kan erbjuda. Alla Peli-produkter har garanti för alltid. Våra produkter har genomgått strikta kvalitetskontrollförfaranden och Peli är certifierat enligt ISO 9001:2000.
Pelis märkesnamn är liktydigt med kvalitet och det är därför vi inte räds för att säga:
"Du förstör det, vi ersätter det ... för alltid.
BETALA NU ELLER SENARE
Om du är ute efter en PeliTM-väska, se till att den är äkta. Håll dig ifrån kopior som inte ger dig den lämpliga säkerhet, prestanda och garanti som du förväntar dig. Märket Tillverkad i USA och Europa som finns på varje Peli-väska är din garanti för högsta kvalitet, tillförlitlighet och service. Du kan välja mellan att betala nu eller senare. Garantin som vi erbjuder våra kunder har existerat under mer än 30 år, och det finns inget annat företag som kan säga det samma